Oboseala si efectele ei

Am fost sa imi cumpar niste pantofi. M-am foit de vreo 5 ori prin fata modelelor de acolo si nu am reusit sa ma decid. Am plecat spre alte magazine, dar acelasi rezultat: nimic care sa ma convinga sa cumpar. Dupa vreo ora si ceva, am revenit la primul magazin. Am chemat o fata de acolo, am intrebat de nr. 44 la diferite modele de pantofi. Am gasit in final o pereche mai lejera si care statea cat de cat bine pe picior. Ii spun ca m-am decis asupra acelei perechi, ii dau pantoful pe care l-am probat sa il puna in cutie si duce cutia la casa. Ajung la casa la cateva secunde, platesc, iau punga si bonul fiscal si plec spre casa. Din cauza oboselii adunate dupa atata mers pe jos nu am fost atent la anumite detalii cum ar fi cutia pantofilor, ca urmare nu m-am prins de faptul ca tipa de la casa mi-a dat alta cutie si mie nu mi-a trecut prin cap sa verific. Asa ca am ajuns acasa, unde mama s-a pus sa vada ce mi-am luat, de curiozitate, si a ramas masca atunci cand a vazut ca eu venisem acasa cu pantofi de dama. Cand mi-a zis am crezut ca glumeste dar mi-a aratat cutia si am amutit. Asa ca da-i bice, Aurele, si mai baga una bucata drum pana la magazin sa schimbi pantofii. Asa ca daca e nevoie verificati inainte pachetul, va va scuti de un drum in plus. In concluzie, nu am nimic cu tipa aia, nu sunt suparat din contra m-am amuzat mai mult. Greseala e omeneasca si stim cu totii asta, desi unii nu recunosc decat atunci cand o patesc ei.

10 thoughts on “Oboseala si efectele ei”

  1. Cel mai simplu, iti iei din primul magazin. De obicei fiecare barbat are 2 locuri intr-un Mall sa zicem. Se duce acolo, daca nu gaseste e de rau. Decide daca va continua cautarea sau se va duce intr-un alt mall cu alte 2 locuri.

  2. Asa e cu greselile neintentionate, sunt omenesti… Si cand sunt amuzante de genul asta cu incurcatul cutiilor nu mai ai ce sa zici.. Doar greselile “facute intentionat” nu se pot trece cu vederea, adica raul intentionat cu alte cuvinte

  3. Foarte bine ca ai rezolvat problema cu bine si ca toate sunt frumoase.

    Ma bucur sincer pentru tine. 😉

    Se intampla si lucruri bune in Romania.

  4. Pe vremuri (nu chiar atat de indepartate), imi luam pantofi numai de la un magazin, pantaloni numai de la alt magazin si tot asa. Acum, distractie mare. Intri si constati ca unde erau pantofi gasesti aripioare de pui, iar la pantaloni “au bagat” portocale. Super. Probabil tot criza este de vina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.