Arestari in Cazuri de Furturi Majore de Carti de Credit din Retele Wireless

Dupa investigatiile efectuate de Serviciile Secrete pe o perioada de trei ani, Departementul Justitiei din Statele Unite a emis mandate de arestare impotriva unui grup de oameni chipurile implicati in penetrarea ilegala a retelelor folosite de mari vanzatori en-detail, furtul si vanzarea datelor a peste 40 de milioane de carti de credit.

“Din ce cunoastem pana in momentul de fata, acesta este cel mai vast si mai complex furt de identitate care a fost vreodata pedepsit in aceasta tara.” a afirmat avocatul general Michael Mukasey intr-un comunicat de presa lansat Marti.

Informatiile sunt preluate din Arrests Made in Massive Wireless Credit Card Heist

Avand in vedere cat de inventivi sunt hackerii romani ne putem astepta la asemenea jafuri si in tara noastra. In concluzie, cei care efectueaza operatii financiare pe internet folosind sume “apetisante” sunt sfatuiti sa incerce sa securizeze la maxim posibil sistemul de operare de pe care efectueaza transferurile.

8 thoughts on “Arestari in Cazuri de Furturi Majore de Carti de Credit din Retele Wireless”

 1. Hehe, deja au fost arestate de FBI 60 de persoane din Romania si US pentru “phishing” (sper ca am scris bine). Chiar discutam intr-un articol la mine pe blog cum fura romanii aici in Canada, prin metode ingenioase si inteligente…
  Imi place blogul tau, ca si continut dar ca si grafica!
  Salutari din Canada!
  Vic

 2. In sfarsit vad ca se aplica justitia si in Romania.

  Uff, era si cazul sa se faca ceva impotriva acestor oameni.

  Am o intrebare: ai realmente nevoie de toate optiunile alea de partajare a mesajului. Mie mi se par cvasi-inutile.

 3. Intrebarea e daca acesti hackeri se folosesc de ce au invatat pentru a sparge tot felul de parole si servere sau pur si simplu profita de erorile din sistem pentru a face rost de bani, aici e problema.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.