MxHost – profesionalism şi servicii de calitate

Acum mai bine de un an şi ceva căutam oarecum cu înverşunare servicii de găzduire a acestui blog pe servere din ţară, perioadă în care am dat peste fel şi fel de specimene de oameni de la suport tehnic şi nişte servicii pe măsura personalului. Ba mi se răspundea la tichete după vreo 2-3 zile, ba întâmpinam probleme cu prelungirea domeniilor .com. Povestea a prins altă direcţie într-o seară de prin Iulie 2010 când, în timp ce răsfoiam forumul Seopedia şi citeam ultimele postări efectuate de alţi membrii ai forumului, am dat peste un post ce anunţa o promoţie la servicii de web hosting oferită de cei de la MxHost. Promoţia consta într-un an de zile de găzduire gratis, ocazie ce nu îmi permiteam să o ratez, mai ales având în vedere faptul că nu am întâlnit nici o recenzie negativă la adresa lor nici până în momentul de fată.

În aceasta lună, avem o noua promoţie oferită de echipa MxHost ce constă în preţ redus (doar de 1€ + TVA / primul an) la serviciile de înregistrare domenii cu extensia .eu, promoţie ce rămâne valabilă până  la data de 30 septembrie 2011. De această promoţie nu voi profita deoarece deja am domenii la care nu am reuşit să creez site-urile pe care le aveam în plan şi pe de alta parte am şi primit de la ei un cupon cadou de înregistrare gratuită a 10 domenii .eu, ceea ce parca mă mai împinge să mai caut idei de proiecte online, mai ales acum când ştiu că am parte de stabilitate şi nu mai aştept mailuri de la monitoarele de site-uri care îmi spun când a picat şi când a revenit blogul. Şi la momentul planificat deja o să mut şi domeniile actuale la ei, ca să am totul strâns la un loc şi pe de alta parte să scap de grijile generate de lipsa unui sistem de gestionare a domeniilor bine pus la punct, lipsă de care am tot avut parte în trecut.

MxHost au apărut pe această piaţă încă de pe la începutul anului 2004, ceea ce presupune o activitate de mai bine de 7 ani de zile, iar recenziile pozitive primite de a lungul timpului şi parteneriatele importante prin care oferă aceste servicii de calitate (ca principalii parteneri putem numi: ROTLD, Microsoft, Axigen Mail, R1Soft Backup, GlobeSSL, etc.) reprezintă pentru mine argumente puternice care îmi susţin părerea că am făcut o alegere excelentă. Pentru moment am cam pus pe plan secund activitatea de web design/programare web, dar dacă planurile actuale se vor finaliza pe măsura aşteptărilor voi testa şi serviciile de VPS sau servere dedicate oferite de MxHost, nu din punct de vedere al calităţii, ci din punct de vedere al experienţei pentru că ar fi prima oară când folosesc aşa ceva. Voi reveni cu informaţii la momentul respectiv.

13 thoughts on “MxHost – profesionalism şi servicii de calitate”

  1. Eh, toate companiile de hosting au cate un lips. Iti dau ca exemplu hostgator.com, care e companie extraordinar de mare cu sunte de mii daca nu milioane de clienti, si care m-au dezamagit total acum de curand, dupa ce am gazduit la ei peste 20 de siteuri de-a lungul anilor si am platit hosting in valoare de 5000$, mi se spune ca nu ma mai pot gazdui pentru ca unul dintre siteuri creeaza probleme. Pai bun, creeaza, dar tu in loc sa ma ajuti sa il repar, ca sa nu mai creze, ma dai afara pe usa din spate?

  2. Sunt mai multe companii in Romania de hosting destul de bune, insa asa cum zicea si cineva mai sus ceea ce lasa de dorit este felul in care se comporta cu clientii lor… in momentul de fata eu sunt multumit si de calitate si de oamenii din interiorul firmei care imi tine hosting pentru site ul meu, dar nu le dau numele sa nu se inteleaga ca le fac reclama.

  3. Caut de ceva timp o oferta buna pentru un vps si as vrea sa stiu daca are cineva vps la MxHost si cum merge. Daca se blocheaza mysql la interogari complexe, uptime, etc

  4. E bine ca au inceput sa apara si la noi hosturi de laudat. Eu momentan folosesc numai hosting de afara, dar e posibil sa mai incerc si de la noi pentru un proiect-doua.

  5. Si eu sunt extraordinar de multumit de mxhost. Cred ca de vreo 4 ani am domenii la ei, iar ce face diferenta – pe langa pret (desi poti gasi si mai ieftin, e drept) e supportul tehnic ireprosabil.

  6. Am 12 site-uri hostate la ei si pot spune ca pana acum nu sunt probleme. Sunt foarte prompti vizavi de ticketele de suport si inclusiv te ajuta la anumite configurari daca nu te descurci in cPanel.

  7. Ai uitat sa precizezi un lucru important in web hosting, un domeniu unde ofertele sunt doar pentru luat ochii fraierilor: suport 24/7/366 oferit de oameni capabili, nu thailandezi sau indieni.

    Am trimis tichete la ore tarzii in noapte, in weekend, unde a fost bai am primit raspuns si rezolvare in maxim cateva ore.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.