Ce inseamna pozitionarea in motoarele de cautare pentru succesul paginii tale?

In urma efectuarii unor statistici s-a afirmat cum ca in 2005 mai mult de un miliard de oameni au folosit internetul, cum ca utilizatorii web petrec de 2 ori mai mult timp in fata calculatorului in comparatie cu televizorul si mai aflam ca in 2005 au fost cheltuite 143.2 miliarde de dolari prin comenzi online, cu 22% mai mult ca in 2004.

Un sondaj efectuat de TNS a scos la iveala faptul ca 75% din userii care fac cumparaturi online au declarat ca marimea magazinului nu reprezinta un criteriu in a-si satisface necesitatile. Doar 15% au spus ca prefera sa cumpere de la magazinele mari.

Mai mult de 80% dintre toti useri de internet descopera site-urile noi prin intermediul motoarelor de cautare. Asta inseamna ca mai bine de 650 de milioane de useri folosesc motoarele de cautare pentru a gasi site-uri noi.

Userii care folosesc motoare de cautare sunt cativa dintre cei mai potriviti si motivati vizitatori pe care ii vei avea vreodata. La o adica, ei au luat initiativa de a cauta resurse online pe un anumit subiect. Si atunci au apasat pe linkul tau pentru a invata mai multe.

2 thoughts on “Ce inseamna pozitionarea in motoarele de cautare pentru succesul paginii tale?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.