Adsense Checklist este perfect pentru incepatori si utilizatorii existenti

AdSense Checklist tocmai a fost lansat recent de catre Google pentru editorii care sunt doar la început sau interesati in imbunatatirea experientei lor cu programul. Lista de verificare constă in cinci părţi, care oferă recomandări de bază, măsurile necesare, si sfaturi pentru a vă ajuta să cresteti contul dvs. la intregul sau potential.

AdSense Checklist este deosebit de util pentru incepatori in programul Google AdSense. De asemenea, editorilor AdSense existenti, de asemenea, li se recomanda sa verifice checklist-ul, acesta fiind întotdeauna o idee bună să revizuiască elementele de bază. Nu stii niciodata ce poate sau nu poate fi foarte vizibil. In randurile de mai jos sunt cele mai importante aspecte la care să ne aşteptăm de la această listă de verificare.

Mai multe detalii la AdSense Checklist Is Perfect For Beginners And Existing Users

5 thoughts on “Adsense Checklist este perfect pentru incepatori si utilizatorii existenti”

  1. daca nu-mi suspendau contul de adsense era bun acest checklist, am avut 3 clickuri in 7 zile si ei mi-au suspendat contul pe motiv de frauda, am incercat sa le explic ca nu sunt atat de tampit incat sa-mi dau singur click-uri insa fara succes, pacat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.