New Kids on The Block s-au intors!

Cei cinci membrii ai formatiei New Kids on The Block au revenit! Un scurt interviu luat de catre cei de la people.com il puteti vedea la “New Kids On the Block ’08 Exclusive Reunion Video People.com”. Ce-i drept s-au relansat de prin martie dar eu acum am vazut si poate mai sunt oameni dornici sa afle despre acest lucru. Primul single scos poarta numele “Summertime” si il puteti viziona la New Kids On the Block – Summertime – Full Music Video HQ. Urmeaza “Click Click Click” in colaborare cu Nasri. In interviul dat celor de la people.com au spus parca ceva despre niste melodii clasice de ale lor pe care le vor relansa. Ma indoiesc ca single-ul celebru “Please don’t go girl” imi va mai face pielea ca de gaina, dar ramane de vazut. Vocea lui Joey a fost senzationala pe atunci.

3 thoughts on “New Kids on The Block s-au intors!”

  1. Am fost fan NKOTB. MARE fan! 🙂 Vad ca si dupa atatia ani Jordan continua sa se tina bine de tot 🙂 Deh, I had a crush on him… 🙂

  2. Hehe, si eu am fost fan convins NKOTB. Tiu minte ca mai toata ziua fredonam “Hangin’ tough” sau “Step by step”. Inca de cand am auzit prima data cum canta Joey in “Please don’t go girl” mereu mi se facea pielea gaina cand ii auzeam vocea.

  3. Totul despre Blogger

    Au fost tari odata dar in afara de Mark Wahlberg care a mai cantat o perioada sub numele de Marky Mark si acum face filme de succes, cred ca niciunul din ei nu sau mai afirmat cu ceva. Oricum sunt mirat ca si Mark Wahlberg se reuneste cu fostii colegi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.