7 thoughts on “Orgie in masina?”

 1. Woow ce reacti aveau oameni care au trecut pe langa masina 🙂
  ..mda, ma gandesc acum, daca ar fi pe o strada din Romania si s-ar uita un jurnalist.. ar fi dato la TV?! 😀

 2. Da,

  ideea a fost una care a prins si a avut succes. Pe de alta parte trebuie sa ai un magazin ca sa merite altfel poti fi acuzat de diverse – conform legislatiei in vigoare.

  Si mai mult… daca e doar o imagine care nu se bazeaza pe realitate (ca sa vorbesc in termenii dragi si atat de familiari mie de PR si imagine) atunci… la ce folos? 😉

  Oricum ideea a functionat – ceea ce pana la urma este aspectul cel mai important, mai ales ca iata are “reverberatii” in intreaga lume (la nivel viral cel putin).

 3. Se poate spune si asa, Loredana! Ideea ar fi fost mult mai de succes daca ar fi facut sa zicem niste LCDuri pe formele parbrizelor. Asa in exemplul de mai sus imaginile sunt statice, nici o miscare. Nu stiu cat ar costa ideea dar ar fi fost mult mai tare.

 4. Corect, ideea poate fi mult imbunatatita. Pe de alta parte… ma gandesc si la faptul ca pe acea strada, ziua in amiaza mare, circula si copii…

 5. Cat timp nu se vad parti care n-ar trebui sa se vada in intervalele de ore accesibile copiilor, eu consider ca ar fi O.K. Lumea in schimb mai e si absurda oarecum, adica reclama aia la Peugeot nu prea cred ca era nevoie sa fie scoasa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.