Cei de la Bavarian Motor Works (BMW) au scos modelul BMW 330i. Masina care practic iti memoreaza traseul, moment din care pur si simplu mersul cu masina capata o noua definitie. Cei de la TopGear au testat masina pe un poligon de teste, puteti vedea clipul la Top Gear BMW 330i drives by itself !! amazing !! pentru a va putea face o idee mai concreta. Virajele si franele par calculate destul de bine. Deocamdata banuiesc ca nu ne am putea bucura de acest serviciu si pe strada, pentru ca eu, cel putin, consider ca, in cazul asta, masina ar trebui echipata si cu niste senzori destul de exacti si cu raza de actiune destul de mare pentru a permite masinii zona de franare suficienta in caz ca apar masini, oameni sau diferite obstacole. Parerea mea finala este ca incetul cu incetul incepem sa transformam SF-urile in realitate.

6 thoughts on “BMW 330i, masina care se conduce singura

  1. Problema e alta..ca de aparut o sa apara si masini zburatoare daca n-au aparut deja…problema e sa ne permitem sa ne luam astfel de masini..ca degeaba apar daca noi ne uitam la ele si comentam despre ele

  2. Ma intreb oare ce o sa mai apara pe viitor, ce ar putea sa mai faca o masina? Probabil o sa dormi in ea si ea o sa te duca unde trebuie sa ajungi:). Tehnologia avanseaza foarte mult, ramai cu gura cascata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *