Test de Fidelitate

Tocmai ma uit la emisiunea Test de Fidelitate de pe Antena1 si nu pot decat sa rad si sa ma enervez in acelasi timp. Se spune ca totul e aranjat in emisiune, dar asta nu conteaza. Conteaza faptul ca reflecta realitatea, realitate de care eu cel putin nu ma mandresc. Am fost pus intr-o situatie in care am avut de ales intre a insela si a evita si am ales sa nu insel. Nu exista asa ceva pentru mine. Am avut putine relatii intr-adevar, dar asta pentru nu m-am cuplat doar de dragu de a ma cupla ci am ales persoane pe care le am putut iubi suficient de mult sa nu imi mai trebuiasca alte fete. Trecem peste faptul ca daca esti singur si umbli cu multe ca barbat esti tare, dar cand femeia umbla cu mai multi nu mai e tare. Nu exista scuze pentru asa ceva, ci solutii morale pentru rezolvarile respective.

Se spune ca noi ca barbati suntem slabi in fata femeilor, ca ne pierdem la cele mai mici gesturi “interesante” facute de ele. Majoritatea intoarcem capul dupa femeile frumoase, apetisante si ne zicem in gand “mama ce i-as face…” dar de la vorbe la fapte e o distanta mai mica sau mai mare de la caz la caz. Cand exista dragoste nu mai exista deloc tentatia de a calca stramb. Pentru ca nu poti, sti ca ai rani-o pe persoana iubita si asta te-ar afecta si pe tine suficient. Pe de alta parte, aici se vede diferenta dintre barbatii slabi si cei puternici. Sunt barbati care ar baga in pat orice fata / femeie si barbati care isi mentin principiile si evita sa raspunda diferitelor atacuri.

De obicei, merg la Mall langa mine unde mai stau cu un prieten la o cafea, la un cico. Mai vorbim ca intre prieteni. Si acolo jos in fata la Media Galaxy la terasa aceea, zona e destul de circulata si vezi fel si fel de fete si femei apetisante, pe care multi “Cassanova” le privesc insistent sau se baga in seama poate poate iese ceva. Si eu imi suceam gatul la inceput dupa ele, doar e vorba aia care spune “ce e frumos si lui Dumnezeu ii place”. Dar nu stiu cu cate as putea crea o relatie care sa tina. Pentru ca e nevoie de mai mult, acest “mai mult” care dupa parerea mea conteaza mult mai mult decat aspectul fizic al persoanei. Si cand spun asta nu sunt subiectiv, nu sunt influentat de faptul ca am problemele fizice care le am. Am trecut de perioada cand plangeam, cand ma imbatam pentru ca nu mai suportam singuratatea. Acum privesc lucrurile mai matur si un singur lucru ma doare, ca nu stiu ce sanse am sa ma vindec de probleme, sa scap de imaginea care mi-a fost atasata sa arat ca pot fi un barbat demn de luat ca exemplu si atunci nu numai acum cand optiunile imi sunt drastic limitate, daca nu chiar inexistente.

1 thought on “Test de Fidelitate”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.