Tanar vreau mereu sa fiu …

Am fost invitat de catre Andreea “Dezaxata” Roman la Taverna lui Romeo pentru o “orgie culinara”. Ca de obicei am ajuns prea devreme pentru ca am supraestimat distanta si am plecat mai devreme ajungand cu vreo 20 de minute inainte de ora stabilita. Am schimbat cateva vorbe cu Andreea pana cand au inceput sa vina rand pe rand ceilalti invitati si ne am strans undeva la vreo 30 de persoane.

A fost ceva distractiv in ciuda faptului ca nu cunosteam pe nimeni, cu exceptia Andreei. Ne am jucat carti, s-a desenat, s-au “criticat” rezultatele, am mancat niste paste delicioase cu “sunca d’aia cu alb”, ciuperci, toate intr-un sos extrem de gustos si ca desert tiramisu facut ca la carte de as fi consumat pana mi-ar fi bubuit stomacu. Apoi am revenit o parte din grup la jucat carti, de data asta Blackjack. Si pe la ora 23 si un pic am plecat si eu spre casa.

Am fost catalogat cu o varsta intre 22 si 24 (un vot de “25” parca) de ani, deci par mai tanar cu 3-6 ani. Nu ca nu as arata mai tanar decat sunt (da, modestia asta), dar ma gandesc un pic pe de o parte ca poate parerile au fost influentate si de varsta medie a grupului. Dar concluzia e ca m-am simtit excelent si am reusit sa mai ies dintr-ale mele, atat datorita distractiei de care am avut parte cat si efectelor a doua zambete fermecatoare (da, stiu, am o “chestie” pentru zambete).

5 thoughts on “Tanar vreau mereu sa fiu …”

  1. pfoai mi s-a facut o foame de nu mai pot
    nu esti singurul care nu stie sa diferentieze felurile de sunca:)))
    chiar asa de unde sa stiu care e de porc, care e cu pui care e pastrama si asa mai departe, ca pan la urma urmei tot carne este

  2. … Sa traiesc asa cum stiu! 🙂
    Eu personal cand sunt nebarbierit ma intreaba vanzatoarele la magazin daca iau pentru “cei mici” de acasa cand cumpar o ciocolata 🙂
    Si in aceiasi ordine de idei am un prieten care are 29 de ani si arata de 17-18 deci..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.