Gadget de al meu

La momentul actual am un singur gadget si anume telefonul mobil care in cazul meu este un Sony Ericsson P910i cu care m-am inteles si ma inteleg excelent, desi ii cam mai lipsesc diferite functionalitati. Avand in vedere bugetul avut la momentul respectiv era alegerea cea mai buna pentru un telefon care sa contina si functionalitati de PDA (ecran mai maricel – 2.4″ parca, XHTML, GPRS, posibilitate instalare aplicatii suplimentare).

In ansamblu ar fi doua aspecte care nu imi plac la acest telefon dar care nu stiu in ce masura se gasesc la altele, si anume lipsa posibilitatii de a schimba afisarea paginilor web din vertical in orizontal (am tot cautat browsere de instalat la care sa functioneze chestia asta dar nu am gasit). Al doilea aspect ar fi legat de configurarea internetului pe telefon avand in vedere ca diferite firme te conditioneaza cumva la folosirea unui proxy in setari, ceea ce pe mine ma cam limiteaza pentru ca din ce am inteles eu ori nu am reusit sa gasesc optiunea ori nu exista. Si anume optiunea de a activa proxy-ul si pentru aplicatiile JAVA. Din nefericire, am incercat sa vad cum pot face update de software la telefon in speranta ca poate mai rezolv cate ceva la telefon doar ca imi trebuie un suport de birou pe care nu il gasesc mai pe nicaieri.

In schimb, nu mi-ar strica un Nokia E90 Communicator, oferit ca premiu de catre cei de la go4it.ro prin concurs. Nu l-am avut “pe mana” sa pot spune exact ca se “coafeaza” suficient cu stilul meu de viata, dar avand in vedere ca face parte din seria Business are sanse destule.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.