Femeia din spate …

Prima invitatie la un tag (pe care am si observat-o) a venit de la Dever cu subiectul “femeia din spatele programatorului”. Ei bine, in spatele meu (nu neaparat cel de programator) nu exista o femeie care sa poate fi titularizata in acest fel. Ar putea fi o fiinta la care tin enorm de mult, dar nu este. De ce nu este? Este un subiect despre care n-are rost sa discut(am) pentru ca nu ar schimba cu nimic situatia. Stim cu totii care e societatea si cum sunt privite anumite “clase” de oameni. Aceasta este femeia pentru care port in mine sentimente imposibil de descris in cuvinte si cu care sunt intr-o relatie de prietenie deosebita:

Predau mai departe stacheta catre SorelMihai si Cristian Ciofu

7 thoughts on “Femeia din spate …”

  1. Pingback: Femeia din spatele programatorului

  2. Nu acolo bateam cu ideea, pur si simplu specificam ca acel loc este gol si ar fi putut sa nu fie. 🙂 In acest context “din spatele” nu are o conotatie care sa deranjeze, dupa parerea mea. Chiar mi se pare o exprimare mai potrivita fata de “datorita careia …s.a.m.d”.

  3. E ceva asemanator cu cel sau cea care este in spatele unui succes, sau a unei reusite pe care o ai, pt ca iti da puterea necesara acestui salt spre mai inalt. Nu-i asa?

  4. Am vrut sa raspund cand ai comentat dar am inceput discutia aceea pe messenger si am uitat sa dau replica aici. Intr-adevar este asa cum spui tu, sau doar incearca sa fie asa. Depinde de cum vede fiecare situatia.

  5. Pingback: [tag] femeia din spate at Cristian Ciofu - personal blog

  6. Pare foarte draguta si la cum ai vorbit despre ea cu siguranta este o persoana speciala. E frumos sa citesc si astfel de posturi din cand in cand. Ma face sa ma simt bine. Stiu sentimentul, sau cel putin cred ca stiu sentimentul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.