Femeia din spate ...

Prima invitatie la un tag (pe care am si observat-o) a venit de la Dever cu subiectul "femeia din spatele programatorului". Ei bine, in spatele meu (nu neaparat cel de programator) nu exista o femeie care sa poate fi titularizata in acest fel. Ar putea fi o fiinta la care tin enorm de mult, dar nu este. De ce nu este? Este un subiect despre care n-are rost sa discut(am) pentru ca nu ar schimba cu nimic situatia. Stim cu totii care e societatea si cum sunt privite anumite "clase" de oameni. Aceasta este femeia pentru care port in mine sentimente imposibil de descris in cuvinte si cu care sunt intr-o relatie de prietenie deosebita:

Predau mai departe stacheta catre SorelMihai si Cristian Ciofu

7 răspunsuri la “Femeia din spate ...”

 1. Femeia din spatele programatorului spune:

  [...] Update: Andrei raspunde Aurel raspunde [...]

 2. Dever spune:

  Am inteles ... nu e in spate este in lateral, side-by-side sau cum vrei tu sa spui 😉

 3. aureldragut spune:

  Nu acolo bateam cu ideea, pur si simplu specificam ca acel loc este gol si ar fi putut sa nu fie. 🙂 In acest context "din spatele" nu are o conotatie care sa deranjeze, dupa parerea mea. Chiar mi se pare o exprimare mai potrivita fata de "datorita careia ...s.a.m.d".

 4. Maria Barbu spune:

  E ceva asemanator cu cel sau cea care este in spatele unui succes, sau a unei reusite pe care o ai, pt ca iti da puterea necesara acestui salt spre mai inalt. Nu-i asa?

 5. aureldragut spune:

  Am vrut sa raspund cand ai comentat dar am inceput discutia aceea pe messenger si am uitat sa dau replica aici. Intr-adevar este asa cum spui tu, sau doar incearca sa fie asa. Depinde de cum vede fiecare situatia.

 6. [tag] femeia din spate at Cristian Ciofu - personal blog spune:

  [...] am primit de la Aurel Dragut [acum cateva zile] un tag fain [...]

 7. Drakudemine spune:

  Pare foarte draguta si la cum ai vorbit despre ea cu siguranta este o persoana speciala. E frumos sa citesc si astfel de posturi din cand in cand. Ma face sa ma simt bine. Stiu sentimentul, sau cel putin cred ca stiu sentimentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.