Diverse noutăţi

Nu am mai scris de ceva timp nimic personal pe blog, atât dintr-o oarecare lipsă de timp cât şi din cauza faptului că noul job mi-a cam ţinut mintea ocupată.
Noul job? Sunt administrator de reţea de câteva luni de zile, am un salariu bun ce mi-a oferit posibilitatea de a-mi schimba garderoba, laptopul şi mai nou telefonul de pe care scriu acest post şi despre care vă voi povesti într-un articol viitor.
Am avut parte de aceste schimbări benefice care m-au mai scos din stările mele depresive şi mi-au dat ocazia să-mi revăd viaţa într-un mod mai plăcut. Sunt încă singur dar acest aspect parcă nu mă mai afectează la fel ca înainte. De asemenea, nu mai lucrez singur acasă ci la birou împreună cu şefii şi colegele, cu care o să şi plec într-o minivacanţă luna asta la mare.
Cam atât pentru moment dar mai revin cu articole mai puţin personale şi ceva mai utile/interesante.

5 thoughts on “Diverse noutăţi”

  1. Felicitari pentru nou job! Nu ne spui si ce salariu ai?(glumesc :D) Intradevar, munca la birou alaturi de colegi este mult mai placuta decat cea de acasa cand stai singur si te plictisesti.

  2. Multumesc, Alex! Salariul este maricel dar nu il dezvalui pentru ca prefer sa evit sa se spuna ca m-as lauda.

    Wow, Monica! Asta da surpriza placuta in seara asta! Multumesc pentru vizita si ganduri, bineinteles! (cred ca am pus cam multe semne de exclamare :)) )

  3. Felicitari, Aurel! Stiu ce inseamna o perioada “neagra” de stat acasa, cand te cuprind toate gandurile negative:) Ai reusit si iti dau un sfat necerut: fii destept si fa-ti munca usoara si placuta, mai ales daca esti atat de multumit de ce a realizat odata cu noul job! Toate cele bune

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.