Ce am avut si ce am pierdut…

Ma tot gandesc la tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni de zile si realizez ca sunt mici diferente intre cum eram la inceput si cum sunt acum. Am cam acelasi moral, sau poate putin mai cazut. Ma simt ca un pilot de avion care incearca sa tina avionul la aceeasi altitudine desi combustibilul e pe terminate iar pista respectiva e totusi la distanta de el. E foarte important sa stii cum sa urci pe dealul vietii pentru a avea o cadere cat mai usoara in caz ca aceasta se va intampla, sa stii cum sa tragi invatamintele din tot ceea ce ti se intampla tie sau celor din jurul tau. Zi de zi vei vedea oameni in jurul tau despre care nu vei stii niciodata cu siguranta daca sunt intr-adevar de partea ta sau sunt doar manati de un anume interes in ceea ce te priveste. Inainte de a investi incredere intr-o persoana trebuie sa analizezi in ce masura te poate afecta ceea ce acea persoana ar putea face rau in privinta ta si in cazul in care iti permiti sa ii acorzi increderea iar in caz contrar sa astepti momentul.

Fiecare om pe care il intalnesti in viata te invata ceva, cu sau fara voia lui, care pe moment sau cu timpu se va dovedi a-ti fi util. Ultima mea prietena mi-a dat ocazia sa imi dau seama de anumite greseli facute si m-a facut sa cunosc culmi neexplorate pana la momentul respectiv. A avut partile ei bune pe care nu le voi contesta niciodata. Nu am sa o judec si nici nu voi regreta vreo secunda petrecuta langa ea in ciuda tuturor momentelor in care m-a suparat sau a clacat cu diferite chestii minore. Au fost niste clipe de neuitat pe care le stim amandoi, dar care s-au dus si duse vor ramane. Nu imi doresc decat sa stiu ca am invatat amandoi tot ce se putea invata din ceea ce s-a intamplat si sa mergem mai departe mai puternici ca oricand in lupta cu viata asta de vis pe care o avem.

Viata nu se termina intr-o destramare de cuplu, ci merge mai departe indiferent de ceea ce ni se rezerva in viitorul apropiat sau mai tarziu. Depinde in mare parte de noi cum va evolua mai tot ce tine de viata. Trebuie sa ne cautam buna dispozitie, increderea si pofta de viata suficienta pentru a duce o lupta potrivita cu viata si a evita sa iesim biruiti. Deci sa luptam!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.