Vezi cine se dezprieteneste de tine pe Facebook!

Unfriend FinderAu fost o serie de instrumente de pe Internet, care au venit si au plecat, care au arătat oamenii care se desprietenesc de tine pe Facebook, o optiune pe care Facebook refuza să o pună în aplicare. Nici unul dintre ele, din ce stiu eu, nu e integrat direct în Facebook. Cu o extensie de browser-ul inteligent mic pentru Firefox, Chrome, Safari, Opera şi numit “Unfriend Finder”, puteti tine evidenţa persoanelor care se dezprietenesc de dvs. pentru a le putea hărtui despre aceasta.
Sunt sigur ca ati experimentat acest lucru înainte, aveti 322 prieteni intr-o zi si in ziua urmatoare doar 321 prieteni. Cine a fost persoana care s-a dezprietenit de dvs.? Aveti pur si simplu prea multi prieteni si nu va puteti da seama. Cel mai probabil nu va e dor de ei, dacă nu va puteti da seama cine sunt, doar ca va deranjeaza.
Aici isi face aparitia extensia de browser “Unfriend Finder”. Ea adauga o optiune in meniul din dreapta sus cu numele “Unfriends” ce contine o lista cu persoanele care s-au dezprietenit de dvs. sau la care asteptati confirmarea cererii de prietenie. Optiunea va arata numai persoanele care se dezprietenesc de dvs. din momentul in care aceasta e instalata, asa ca persoanele care au facut asta inainte vor ramane un mister. Macar nu va trebui sa va mai ganditi cine ar putea fi acea persoana care s-a razgandit in privinta prieteniei cu dvs..

Unfriend Finder

Sursa: Unfriend Finder – Shows who dumps you on Facebook

7 thoughts on “Vezi cine se dezprieteneste de tine pe Facebook!”

  1. Ai uitat să menționezi că este nevoie de Grease Monkey pentru a instala scriptul în Firefox 🙂
    Eu vreau un plugin ceva care să-mi arate persoanele care au dat like unui articol de pe blog, dar cu care nu sunt prieten pe facebook 🙂 Pentru că îmi arată numele prietenilor care au dat Like și doar numărul persoanelor care nu îmi sunt prieteni 😀

  2. Nu stiam de chestia asta. Am patit sa imi scada numarul de prieteni pe facebook si sa nu realizez cum au “fugit” insa aplicatia asta e numa` buna. Mersi de pont.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.