La o plăcintă revoluționară într-o ambianță cubaneză

 Aseară, alături de alte persoane din mediul online, am onorat invitația de a participa la un tweetmeet în incinta clubului El Comandante (Primer), un club ce te întâmpină cu o atmosferă specifică perioadei în care a trăit El Che. Am ajuns la club înainte cu vreo 5 minute, ghidat bineînțeles de GPS ca sa nu mai stau sa încerc sa memorez harta, deși se ajunge destul de ușor la club. Voiam sa iau taxi dar pentru 2-3km cât arata GPS-ul nu avea rost. De mers pe jos prea mult iar nu era recomandat, asa că am combinat cumva transportul în comun astfel încât am ieșit la Moșilor la rondul de la Izvorul Rece de unde am mers pe jos.

Am ajuns primul dintre cei cu care vorbisem în ideea că poate ne întâlnim și mergem împreună spre club. Acolo l-am întâlnit încă de la intrare pe Șerban Păun, pe care l-am cunoscut la un #beer(parca)tweetmeet precedent (unde am cunoscut și gașca cu care am stat),  care discuta cu un tip cu care am socializat și eu dar să îmi fie cu iertare am uitat cum îl cheamă. Au început sa apară și Yoana@s0arec, Raluca si Neroblank. M-am salut și am vorbit și cu Auraș și Roxana Apoi a început distracția cu glume, poante, chestii…

Cu ocazia asta, am cunoscut-o live si pe Anca Duma, care a organizat acest eveniment excelent și care a preparat o plăcintă de mere cum, vă spun sincer, nu am mai mâncat nicăieri (dar nu știți de la mine, da?). Nu știu ce mere a folosit dar le a dat un gust fantastic și gândiți-vă că plăcinta de mere este în top 3 desert-uri pe care le mănânc cel mai des (pe lângă clătite și plăcinta de dovleac).

Muzica a fost chiar bine selectată, băutura la preț accesibil (5 lei o sticla de Tuborg), doar ca a cam plecat lumea la ale lor de pe la ora 11, probabil din cauza că a doua zi merge fiecare la munca si nu isi permit sa fie obosiți. Iar acum, când scriu acest articol, aștept  cu nerăbdare o noua #applepietweetmeet despre care sunt sigur ca va fi cel putin la fel de reușită ca aceasta.

1 thought on “La o plăcintă revoluționară într-o ambianță cubaneză”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.