In extaz

Da, sunt in extaz! Nu, nu sunt in pat cu nici o femeie sau pereche de gemene (o mai veche fantezie de a mea)! Astazi am luat de la posta cablul mult asteptat, un Speaker Docking Module prin care combin sistemul audio Creative Inspire T7900 cu placa de sunet Creative X-Fi Xtreme Audio Notebook. Ma multumeste pe deplin, pur si simplu. Mai am de rezolvat problema satelitilor de pe margine, problema care cred ca se trage de la cablul care leaga sistemul de calculator. Am patru intrari (Front + Side + Rear + Center/Sub) si cablul are 3 mufe jack. Oricum se aude superb, mai ales cand e vorba de podcast-uri de genu “Tiesto’s club life” sau “David Guetta FMIF Podcast”. Deocamdata satelitii stau la gramada pana ma decid cum ii plasez in camera, am mai multe variante in cerebel, dar mai astept idei, daca exista…

6 thoughts on “In extaz”

 1. Nice to know that your sound system finally works.
  I have bought the Creative Inspire T7900 for few monthes.
  it works amzing and deliver surround sound immersion in movies. I’m very satisfied with its features. In fact I’m fond of watching science fiction movies and those films require a high sound’s quality, otherwise you can’t believe it’s true.
  Sorry I have rumanian origines bút I can’t write in Rumanian because I fear doing a lot of mistakes.

  1. Yeah, that’s right! Science fiction movies require quite a high quality sound. The T7900 can be considered good enough but it cannot be compared with a Logitech Z5500 that costs around 250% of the T7900’s price. Anyway the main idea is you cannot test a sound system without a good soundcard or audio receiver and the soundcard that i own works great with the T7900.

 2. Si mie imi place sa ma uit la SF-uri la sisteme performante, dar recunosc ca sistemul meu nu e chiar atat de bun ca al tau.

  Te invidiez. 😛

  1. Sunetul conteaza destul de mult din punct de vedere al senzatiei pe care o traiesti in timp ce vizionezi un film. Eu am si o oarecare obsesie cu muzica si de aceea am acordat mai multa importanta sistemului audio.

  1. Chiar nu mai e nevoie de asa ceva, mai ales la capitolul BASS. Mi-e mai mult decat suficient sistemul asta si a fost vreo 250RON in comparatie cu un Logitech care ajunge la 800-900RON.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.