In extaz

Da, sunt in extaz! Nu, nu sunt in pat cu nici o femeie sau pereche de gemene (o mai veche fantezie de a mea)! Astazi am luat de la posta cablul mult asteptat, un Speaker Docking Module prin care combin sistemul audio Creative Inspire T7900 cu placa de sunet Creative X-Fi Xtreme Audio Notebook. Ma multumeste pe deplin, pur si simplu. Mai am de rezolvat problema satelitilor de pe margine, problema care cred ca se trage de la cablul care leaga sistemul de calculator. Am patru intrari (Front + Side + Rear + Center/Sub) si cablul are 3 mufe jack. Oricum se aude superb, mai ales cand e vorba de podcast-uri de genu "Tiesto's club life" sau "David Guetta FMIF Podcast". Deocamdata satelitii stau la gramada pana ma decid cum ii plasez in camera, am mai multe variante in cerebel, dar mai astept idei, daca exista...

6 răspunsuri la “In extaz”

 1. Nice to know that your sound system finally works.
  I have bought the Creative Inspire T7900 for few monthes.
  it works amzing and deliver surround sound immersion in movies. I'm very satisfied with its features. In fact I'm fond of watching science fiction movies and those films require a high sound's quality, otherwise you can't believe it's true.
  Sorry I have rumanian origines bút I can't write in Rumanian because I fear doing a lot of mistakes.

 2. Andreea spune:

  Si mie imi place sa ma uit la SF-uri la sisteme performante, dar recunosc ca sistemul meu nu e chiar atat de bun ca al tau.

  Te invidiez. 😛

 3. Andreea spune:

  Pana nu ai si amplificator de sunet dedicat nu te cred. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.