Dropbox – backup, sincronizare fisiere intre diferite computere

Am descoperit acum ceva timp aplicatia Dropbox, care permite atat backup de fisiere cat si sincronizarea lor intre mai multe calculatoare (intre cel de acasa si cel de la birou sau alte cazuri). Pe de alta parte poti face share la diferite directoare pe care le creezi oferind astfel acces la fisiere altor persoane. Vei primi 2GB de spatiu la care se mai adauga 250MB daca vei completa sectiunea de start plus 250MB pentru fiecare utilizator caruia ii trimiti mail, isi face cont si instaleaza aplicatia desktop, astfel putand sa ridici limita de spatiu la 8GB. De asemenea, Dropbox ofera suport si pentru Iphone, Ipad, Android si Blackberry. Daca doriti mai mult spatiu, puteti alegi intre a plati 9.99$ pe luna sau 99$ pe an pentru 50GB sau 19.99$ pe luna sau 199$ pe an pentru 100GB de spatiu.

2 thoughts on “Dropbox – backup, sincronizare fisiere intre diferite computere”

  1. Pe mine ma sunat zilele trecute de la o firma sa vina cu o oferta prin care imi ofera un serviciu prin care sa mi se faca mereu back-up automat de pe computerele pe care lucrez automat si apoi sa le pot accesa oricand de oriunde. Mi sa parut interesant, pretul era ceva, dar imi oferise gratuti daca pun la mine pe site sigla lor “Protejat de…..”

  2. Mai exista solutii precum Windows Live Mesh sau Zumodrive la care nu trebuie sa pui fisierele respective intr-un folder anume ci sharuiesti pur si simplu ce foldere vrei (in limitele de securitate prezente in cadrul lor).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.