Campionatul de biliard pentru bloggeri

Dacă iți place să joci biliard și ai un blog pe care îl posezi sau care te poate susține, ești invitat să participi la Campionatul de biliard pentru blogeri “Funland 8 Ball” până la data de 23/10/2011, ora 18:00. Acest campionat este un eveniment recomandat de către Federația Romană de Biliard – Pool.

Cei dornici să se înscrie sunt rugați să trimită un email pe adresa office@mediaholic.ro, care să aibă ca subiect “Campionat FUNLAND”, până Duminică 23/10/2011 ora 18:00, email care va conține numele lor complet și adresa blogului care îi va susține.

După cum am mai spus, campionatul se va desfășura în perioada 24/11/2011- 28/11/2011, zilnic începând cu orele 18:00, în incinta clubului Funland, situat la etajul 4 în Magazinul Unirea Shopping Center din București.

Fiecare participant, dintre cei ieșiți din competiție înainte de semifinală, va primi un card Funland de discount 10% la Funland, pe lângă un premiu surpriză oferit de cei de la BeautyRoom.ro.

Cât despre primele patru locuri, vor primi câte un card de discount 20% la Funland, pe lângă ore gratis de biliard din partea celor de la Funland și premii din partea celor de la BeautyRoom.ro în valoare totală de 500 Euro.

Pentru alte detalii legate de premii, pașii de înscriere și etapele acestui campionat sunteți invitați să accesați adresa http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51

Eveniment recomandat de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE BILIARD – POOL
Parteneri: FUNLAND, HIMALAYA herbal healthcare
Parteneri media: BEAUTYROOM.ro , KAPPA.ro , ACASA.ro , PORT.ro
Organizator: MEDIAHOLIC

2 thoughts on “Campionatul de biliard pentru bloggeri”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.