Romanii au zilele numarate

Avem zilele numarate pentru ca ne indreptam cu pasi inceti dar siguri intr-o directie foarte periculoasa. Suntem incurajati sa muncim suplimentar ca sa avem de unde da mai multi bani la stat pentru greselile pe care le face conducerea tarii.

Au inceput cu pensiile si salariile bugetarilor, acum o incearca mai nou cu persoanele cu handicap si veteranii de razboi. La veteranii de razboi vor sa anuleze scutirea de la plata abonamentului telefonic si radio-tv, iar la persoanele cu handicap vor sa taie indemnizatiile actuale inlocuindu-le cu sume fixe.

Nu vreau sa instig la revolutii in vreun fel dar nu cred ca mai exista alternativa. Guvernul asta trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se descurce fara "economii" care nu ii afecteaza pe ei sau sa fie dat jos. E mai simplu sa iei bani fortat de la popor facandu-i viata mai grea decat sa cauti solutii de dezvoltare a economiei tarii prin acordarea de facilitati in agricultura / industrie si alte ramuri cu produse ce pot fi exportate. Ar trebui sa le fie rusine maxim posibil desi nu stiu la ce ar mai ajuta asta.

8 răspunsuri la “Romanii au zilele numarate”

 1. Ionescu Vladimir spune:

  Stai sa vezi cand noi, putinii tineri, va trebui sa sustinem o pupulatie imbatranita si pensii de sute de milioane la revolutionari, militari, judecatori, magistrati, generali etc.
  Cu siguranta va fi mult mai rau decat acum

 2. noni spune:

  Problema e ca majoritatea plecam afara...eu in februarie 2011 am contract in anglia si am plecat! nu mai are rost sa raman aici!

 3. Barbie spune:

  Sunt destule solutii pentru redresarea economiei , dar din pacate suntem condusi de un guvern incapabil , un guvern expert in a fura!!! Regret ca m-am nascut in Romania.

 4. Mihai spune:

  Asta patim cand ne meritam soarta. Nu am facut niciodata nimic la momentul potrivit, si cand ne trezim la realitate, e prea tarziu.

 5. marius_dss spune:

  Si eu vreau sa plec din tara. In canada. Sau in SUA. Depinde cine ma primeste mai repede. Eu am cinci joburi. Si imi este bine. Dar altceva ...nimic. Munca, munca, munca. La anul sper sa nu mai fiu pe aici.

 6. Danut spune:

  La noi in tara deocamdata asta e situatia, speram ca pe parcurs sa ne mearga mai bine din toate punctele de vedere.

 7. Nichita spune:

  Exista o gramada de gauri in buget dar aceste gauri nu se vor astupate. Cunosc detalii legate de sistemul public de sanatate, sistem unde anumite produse sunt vandute spitalelor cu sume de zeci sau sute de ori pretul de achizitie. Cu complicitatea sefilor spitalelor care isi iau procent din valoarea de achizitie.

  Cum poti astupa gaurile astea ? Nu poti. Mai bine jumulesti populatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.