Paypal ofera o solutie sigura de shopping pe site-uri care nu accepta Paypal

Paypal are de gand sa lanseze marti o solutie convenabila pentru clientii sai care le va permite sa efectueze plati pe site-uri care nu accepta Paypal direct. Noul software, care se va nume Paypal Secure Card, detecteaza momentul cand userul intra pe o pagina de checkout la un site de e-commerce si il asista pe client automat la completarea formularului printr-o metoda securizata care ofera de asemenea protectie impotriva fraudelor.

Poate fi considerat un raspuns la aparitia serviciului Google Checkout, aparut cam acum un an, care salveaza detaliile financiare pentru a face procesul de shopping cat mai convenabil.

Printr-un parteneriat cu MasterCard Inc., Secure Card genereaza un numar unic de card MasterCard ori de cate ori un user Paypal viziteaza o pagina de checkout de magazin e-commerce care nu accepta plata prin Paypal direct.

“Din punct de vedere al comerciantului operatia arata ca o simpla tranzactie efectuata cu un card MasterCard”, a declarat Chris George, director de produse financiare la PayPal. “Si pentru user u e decat o alta operatie de cumparare”.

Secure Card a fost testat de 3 milioane de clienti Paypal in ultimul an. Plugin-ul va fi valabil pentru clientii din Statele Unite incepand de marti, urmand si celelalte tari cu timpul.

Cand un user Paypal intentioneaza sa plateasca un produs pe un site ce nu accepta direct Paypal, el va apasa pe un buton downloadat de Paypal in browser-ul lor pentru a genera un numar unic de tranzactie Secure Card.

Prin prezenta pe computerul userului Paypal, Secure Card poate detecta momentul in care userul respectiv intra pe un site de e-commerce. Programul va completa automat formularul cu informatiile financiare stocate solicitand doar cateva click-uri pentru a autoriza tranzactia.

Paypal nu salveaza nici o informatie in computerul userului din motive de securitate. In schimb, arhiveaza activitatea userului pe serverele Paypal pentru siguranta si mentinerea evidentei.

La momentul actual, Secure Card functioneaza pe computere cu sistem de operare Windows si browser-e precum Internet Explorer sau Firefox. Utilizatorii de Apple’s Safari au acces partial la aplicatie pentru moment.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina PayPal offers secure way to shop non-PayPal sites.

3 thoughts on “Paypal ofera o solutie sigura de shopping pe site-uri care nu accepta Paypal”

  1. E alegerea ta. Daca ai putina cultura vis-a-vis de cum sa te protejezi nu vad de ce nu ai folosi….De ex. eu prefer sa folosesc un card decat sa ma duc la banca sa fac ordin de plata.

  2. E bine ca atunci cand folosesti un card sa fie card de debit, nu de credit, si de fiecare data cand vrei as faci o plata sa il alimentezi, sa nu tii vreodata bani in plus in el.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.