O noapte senzatională alături de Armin Van Buuren

Sâmbătă seara a avut loc un concert (sau party, cum l-au denumit cei de la The Mission) de al lui Armin Van Buuren, la care au mixat și Sunnery James & Ryan Marciano și Snatt şi Vix. Totul a început la ora 22 cu cei doi DJ-i români Snatt și Vix care au mobilizat cele peste 8000 de persoane venite la concert, până în jurul orei 00:00, când pupitrul a fost preluat de Sunnery James & Ryan Marciano care au încins atmosfera până în jurul orei 02:00, ora de la care era așteptat Armin Van Buuren.

După cum era și de așteptat, Armin Van Buuren a făcut un show senzațional în cele aproape patru ore pe care le a petrecut alături de noi în Sala Polivalentă. În tracklist-ul său am recunoscut atât melodii prezente în compilaţia Mirage The Remixes cât și melodii din Universal Religion Chapter 5 dintre care am remarcat partea a patra din Gaia și anume Stellar și Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angels Love (Vocal Mix), pe lângă alte selecții care completează excelent compilația.

Spre finalul show-ului am avut parte de o senzație imposibil de descris în cuvinte, atunci când Armin a revenit pe scena și a pus melodia “Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Official Music Video)“, a fost ceva pur și simplu senzațional.

Totodată, Armin ne-a spus că îi pare rău că a revenit după abia 2 ani și că promite că va reveni mai des în România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.