Mii de utilizatori pacaliti de aplicatia ‘Who Viewed Your Facebook Profile’ pe Facebook

Aceasta aplicatie vine cu o gramada de nume diferite, dar desi promite ca va arata cine a vizualizat profilul dvs. Facebook este o înşelătorie şi aparent una care este raspandita ca un element fierbinte prin intermediul mass-mediei sociale, chiar acum.
“Deci, ePrivacy, sau Profil Watcher V2.1, sau app ProfileSpy (vine în mai multe arome) nu te va lasa sa vezi cine a vizualizat profilul dvs. Facebook, şi pentru un motiv foarte bun: că funcţionalitatea nu exista pe Facebook la moment. Oficialii Facebook au comentat: “Nu, nu iti ofera posibilitatea de a urmari care este vizualizarea profilul tau, sau părţi din profilul dvs., cum ar fi fotografiile. Aplicatiile realizate de dezvoltatori din afara nu pot furniza aceasta functionalitate. Aplicatiile care pretind ca va ofera aceasta capacitate vor fi eliminate de la Facebook pentru incalcarea politicii, ” PC Pro UK reported.

App cere in avans prea multe informatii – tu o recomanzi tuturor persoanelor de contact chiar inainte de a ajunge sa o folosesti. Ei au, de asemenea, acces la informatiile dvs. – deci, daca ati căzut deja victime la aceasta inselatorie mergeti la setarile de confidentialitate şi căutati-o in cererile si sectiunea site-uri web – sa le stergeti si schimbati parola.

Acesta este un element fierbinte pe Twitter şi unii oameni trebuie sa il evite.

Sursa: Thousands Scammed By Fake “Who Viewed Your Facebook Profile” App

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.